donderdag 8 april 2010

Rise & Shine-2

rise & shine-2

Dezelfde prent als hier beneden, maar nu in kleur.
Rise & Shine-cluster van Raspberry Road Designs (1 april 2010).
De tube van de vrouw met ballon kun je bij mij downloaden.
Ik heb de Cross Shadow-filter van Graphics Plus gebruikt voor het licht in het plaatje.
De Pool Shadow-filter had ook gekund. Die is van Greg's Factory Output, vol.2. Allebei hier te downloaden (als het goed is).

TIP

Het kan zijn dat deze filters niet werken onder Windows Vista en Windows 7.
Importeren in het programma Filters Unlimited wil nog wel eens helpen. Hier te downloaden.
Als dat niet helpt, kun je bij mij 6 DLL-bestanden downloaden, die je moet kopiëren naar de map Windows System en de map Windows System 32. Dit geldt voor een 32-bit systeem.
Degenen die een 64-bit systeem hebben moeten deze dll-en behalve naar de map System32 ook naar de map SysWOW64 kopiëren.
Mochten ze nog steeds niet werken dan heb je een patch nodig die gedownload kan worden op de site van Harald Heim. Daar staan ook de instructies.
Nogmaals of dit werkt voor bovenstaande filters is niet zeker, want die zijn zo oud als de weg naar Rome. Het geldt wel voor Xero-filters, EyeCandy en nog een heleboel.
En als laatste redmiddel, wanneer echt helemaal niks niemendal helpt, zou je in Windows DEP (Data Execution Prevention) kunnen uitschakelen. Maar dat is een lang verhaal. Bij Microsoft kun je erover lezen.
Misschien ten overvloede: ga niet zo maar met DEP zitten knoeien. Als je niet weet waar het over gaat, laat het dan aan een expert over!

Geen opmerkingen: