dinsdag 27 december 2011

Nicaragua - San Juan Del Sur

Image and video hosting by TinyPic

We zijn onszelf maar eens gaan verwennen met Kerstmis in Pelican Eyes, het duurste hotel van San Juan Del Sur. Voor 5 dollar per persoon mag je daar de hele dag gebruik maken van hun 3 zwembaden en krijg je nog een drankje gratis ook. Deze foto is genomen vanaf het hoogste zwembad. Prachtig bad, 25 meter lang, lekker baantjes trekken dus. Ondanks dat het boevenland is hier, beginnen we het hoe langer meer naar onze zin te krijgen.

4 opmerkingen:

Elizabeth zei

Dat ziet er goed uit en zoiets is perfect om je andere zorgen dan even te vergeten. Fijne jaarwisseling en reis zonder zorgen!!

Wilma zei

Heerlijk daar zo te zien Lirios en blij dat jullie het toch naar jullie zin hebben. Als ik je niet meer spreek, alsvast een fijne jaarwisseling voor jullie beiden en geniet nog fijn van de vakantie.

Anoniem zei

Ben zo blij te vernemen dat het beter gaat en natuurlijk ook weer fijn om weer iets van je te horen.

Een fijne jaarwisseling met leuke reizen het komende jaar.
Veel liefs, Maria

Edith zei

Heerlijk Lirios buiten zwemmen daar moet ik nu in Holland niet aan denken brrrrrr maar ook hier was het met de kerstdagen mooi weer zo'n 12 graden dus niet slecht he' en zag al bloemen die uitlopen zelfs narcissen in bloei langs de kant van de weg tjee en dat in dec. Wens je alvast een gezellige jaarwisseling toe en goede reis verder. xxxjes Edith