dinsdag 21 juni 2011

Weer terug

ooievaars

Zo. Ik ben weer terug van vakantie. Deze foto heeft mijn man genomen. Hij moest flink inzoomen, want deze ooievaars zaten hoog en droog op een schoorsteenpijp van een klein fabriekje in Castro Marim, Portugal.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom thuis Lirios.
Mooie foto, is in ieder geval de moeite ward geweest van het inzoomen, dan heb je ook wat.
Heb je het je zin gehad?
Lieve groet van mij. Maria

Anoniem zei

Sorry van de taalfoutjes, wilde even tuh vlug zijn, hihi.

PSP-Filiaal zei

Ha Maria, het was een fijne, zonnige vakantie. Maar helaas konden we niet internetten. Nou ja ... het kon wel tegen betaling: 3 euro per uur, 30 euro per dag of 50 euro voor een week. En dan had je niet eens wifi in je appartement! Daarvoor moest je 3 trappen naar beneden en kon je je ding doen in een openbare ruimte waar iedereen in en uit liep. Zoveel geld uitgeven, daar hadden we geen zin in. Wat dus inhoudt voor ons dat we zeker geen winter in Portugal gaan doorbrengen. Niet dat we dat van plan waren hoor. Ik vind Portugal heel mooi, maar niet in de winter.

Edith zei

Welkom thuis Lirios,prachtige foto heeft je man genomen, hopelijk hebben jullie mooi weer gehad en kan rond deze tijd nog wel eens regenen daar. lieve groetjes Edith

PSP-Filiaal zei

Hoi Edith, leuk dat je reageert. We hebben prachtig weer gehad. Een beetje te heet zelfs. Dit is de eerste keer dat we in juni gegaan zijn. We zijn er vaker geweest, maar altijd in het vroege voorjaar of in het najaar. Dan kon het nog wel eens spoken. Maar dit keer geen druppel regen gehad.