zaterdag 28 januari 2012

Ossekar in San Juan Del Sur, Nicaragua

Image and video hosting by TinyPic

Ja, ik schrijf "ossekar" ondanks dat er 2 ossen voor de kar gespannen zijn. Ik doe niet aan de nieuwe spelling. RuggeNgraat en panneNkoek vind ik klinkklare nonsens. Dit gezegd hebbende,terug naar de ossekar. Die kwam vanmorgen de straat in, hoog opgetast met bakbananen. Als vliegen op de stroop kwamen de huisvrouwen aangerend en binnen een half uur was de kar leeg en kon de man weer terug naar zijn dorp. Dit is hoogstwaarschijnlijk de laatste foto uit Nicaragua. Volgende week vliegen we - tot ons verdriet - terug naar Amsterdam. Het wordt winter in NL hebben we gehoord. Maar gelukkig gaan we een paar dagen later weer weg naar een ander warm oord.

2 opmerkingen:

maria zei

Hallo Lirios, fijn om weer iets van je te horen, zo te zien hebben jullie het toch nog naar jullie zin gehad, jammer dat de terugreis er aan te komen zit,
maar zoals altijd komt er overal een eind aan,
ben wel benieuwd wat jullie volgende reis gaat worden, want dit is me ontschoten.
Ik wil jou en je man een goede terugreis toewensen, tot ziens met de groetjes van mij, Maria

Edith zei

Hoi Lirios het gaat inderdaad winter worden in Holland en voor het eerst een paar graden onder 0 tja wissen je shirt maar om voor een wintertrui met kol in het vliegtuig voor je land op schiphol hihiiii sorry gun je alle zon van de wereld hoor xxxjes Edith.